Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Един от силните хора в БСП - Георги Свиленски,

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЕдин от силните хора в БСП - Георги Свиленски,
Коментари Харесай

Свиленски: Държавата му е затрупана, а Борисов в Брюксел се радва, че валял сняг и ще има вода в Перник

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Един от мощните хора в Българска социалистическа партия - Георги Свиленски, изясни за какво партията е подкрепила думите на президента Румен Радев, който преди два дни скочи остро на ръководещите и сподели, че смъква доверието си от това държавно управление. Всъщност, левицата бе единствената парламентарно показана партия, която се разгласи " за " президента след думите му.

" Всички политически партии, които не поддържаха президента, са тези партии, които поддържат ръководството под една или друга форма. Воля и Атака го поддържаха на миналия избор, а Обединени патриоти са участници в ръководството. Това, което сподели президента в границите на пет минути, ние го установяваме от 3 години - в границите на това ръководство на Борисов, а и на предходните. Четири вота на съмнение по тези тематики. За кое не беше прав президента - за мръсния въздух, за боклуците, за водата, за това, че се влиза от рецесия в рецесия? Ако щете вземете и днешния ден - вали сняг и страната е сюрпризирана от това на 6 февруари. Държавата е парализирана. Железниците закъсняват с съвсем час, проходите са блокирани. Защо? Защото държавното управление, което в този момент би трябвало да си прави работата, го няма. Днес министър Аврамова е обяснила това деяние с липса на цялостна съгласуваност. Кой дава отговор за тази съгласуваност - министър-председателят. Е какво би трябвало да вършат българите, когато са упълномощили властта на човек да ги координира, да ги ръководи? Него го няма. Държавата му е затрупана, а той в Брюксел се радва, че вали сняг и в Перник ще има вода ", сподели Свиленски в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Хубаво е страната да си бъде на място. Държавата няма собственик. Това сподели президентът - на това би трябвало да се постави край. Не знам за какво сътрудниците толкоз се уплашиха. Той споделя истината. Изходът е посочен в Конституцията - това държавно управление си отива и се отива на предварителни избори. Догодина има избори, за какво да чакаме една година ", разяснява още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа --
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР